Friday, August 20, 2010

ThanK U AbG JPJ !!


Arini macam nk balik IpoH..Uhuk2..Semalam aku da dapaT Driving License...ohoh!!!hooray yeay yeay!!sonok Gilew beb cam dapat Suami aku rase arh!!! (Padehal aku takla reti sgt drive..)hahhahaa..aku macam tak caye aku de lesen mandu sebab aku cam da givap la mase tahun 2008 tu pas ade akk JPJ nih halau aku coz cam dengki ngan aku nye dress-up stylo ala2 beyonce knowles( ohoho..mmg akunye idol tuh..)...n even last test JPJ pun aku kene sound ngan sorg bro JPJ nih (ensem lagik menggugat puase ku pade hari itu..)dia sound.. "haish!!ni dah brape kali awak wat bukit..?awk tau tak dah kol brape nih..?lambat tol nk wt parking pown...stylo pun stylo gak tapi jgnle lambat lmbt sgt nk naik bukit...nti kang sampai berbuke awak kene duk cni test lagik...!!Cepat2 g setel parking plak..!!"aku tidak mempedulikan pemerlian bro JPJ tu memandangkana rupa parasnye amatlah memberikan aku degupan jantung yang tidak berbelah-bagi...dan tatkala aku setel wat bukit aku terus g test side parking...aku pown anto la test card kt next abg JPJ...walawehh...yg tu lagik ensem!!!lam ati aku berkate2 kecil-kecilan,alamak mampoz la aku takleh konsentrasiness untuk buat side parking neh!!!tapi aku gagahkan jua....masa aku da kt lam petak parking tu ...akunye gabra (akibat dapat kete burok..+dapat tester ensem..)aku tersilap cikit..tp dengan penuh konfidentilitinisasi aku angkat tangan pas setel parking kete dgn harapan abg JPJ ensem tu suro aku gerak trus g test tiga penjuru lak.aku pon pusing kepale tgk kt dia..tibe2 dia wat sign suro aku belok ckit lagi coz side mirror kanan terkuar dari garisan putih...alamak!!!lagik ah aku gabra...bukan pasal side mirror terkeluar tapi pasal abg JPJ yg ensem tu sudi membantu aku (mungkin dia da lapo..)...pastu da setel aku pon park kete n g kt dia..diapun berkate2 dgn seksinye... "awak duk cni kejap..(sambil tunjuk kt kusi sobolah eh..)oo..berpeluh2 awak yek...nih awak nih duk mane..?keje kt mane..?"halamak!!!!sonok gilew aku ase!!!lagik sonok dari setel test2 tu sume!!!!hahaha...
camtu laaaaa.....n pastu aku hepi pasal aku pat tahu exam KPSL aku lulos dua paper dari tiga....cam tak caye sebab aku plg malas blajo n plg tak konsentret lam kelas coz den tak gomar ngat membaco....membaco bukanla amalan mulio pado pondapek den...!!!tapi alhamdulillah laaa coz aku da lulos tst JPJ n dapatla berbakti pade mak aku hendaknye...ameeenn...hehe..susah bebona nk dapek lesen....
hahaha...so aku ase aku kene setat drive la kot nih....uhuhuh...bleh la aku salu2 jog kt taman...wahhh..sonoknye...n blehla aku bawak akunye adopted husband jalan2...ngeeeeeeeeee...:P

2 comments:

  1. bravo!

    word verification : thuff! ko mmg "taf"

    ReplyDelete
  2. hahahaha...ko nih...sunggoh menyegani aku laaaa....

    ReplyDelete