Sunday, March 28, 2010

TerSerempak Dengan UpaCara Hape Tah..


Tadi When I Wuz On Ma Way home...akU Terserempak Dgn Satu Upacara Kt Bawah Umah...uhuhu...Tak Penah tgk Coz Dorg Macam Gali Lubang Kt tanah n tRYING tO TANAM Satu Pokok....em...Batang Pokok tu macam Jek dah kene Rendam ngan Kunyit..Da Kuning Gile...PAastu Dorang Ikat Daun2 Kt BAtang Tu Sambil De Sorang Sami Pompuan Bace Mantera2 Hape tah...Yng PEnting aku agak terkesima MElihat Upacara sebegitu ropa....bcoz aku tapernah kowt lihat sebelum niyh...sejak dua menjak tige menjak aku duk kt ngann kovel niyh la adew byk upacara ghupenye yg suppose dihadiri olh org India....sgtlah pelik tapi haku cm interested lar nak hamek tahu.......owh goSh..aku mmg ske menda2 cmnih...interesting 4 me......Sape leh Share ngan aku upacara hape niyh...tadik aku da tanye mak aku...dia cakap cmniyh .....'nape tanyew aku...aku bukan India.."halamak...sedaS kene kt batang idung.....ekekeke...anyway mak aku cakap tadik macam one of wedding ceremony nye smol event arh niyh....{ha...disebabkan niyh india nye ceremony...aku blasah la lewtak tulisan kaler kunin...kui3....}
video

1 comment:

  1. untuk info ko lynn..depa tu wat upacara nak keliling pokok...hang pe taw...!!!

    ReplyDelete